diensten

ontwerp

Wij zetten je vragenlijst op en activeren deze met Snap Survey software. Hierdoor kunnen wij gebruiksvriendelijke templates maken met de juiste routings van vragen. Ook kan de opmaak op maat worden gemaakt in lijn met jouw merk met gebruik van bedrijfslogo en het plaatsen en activeren van buttons in een gewenste vorm/layout.

data analyse

Snap Survey software bevat krachtige analyse- en rapportage functies en integreert met uw eigen databases. Resultaten kunnen in diverse bestanden of formats worden weergegeven, zoals Microsoft Word, PowerPoint, PDF, SPSS, CSV. Alle respons wordt versleuteld opgeslagen in een ISO27001 gecertificeerde omgeving.

onderzoek

Met Snap Surveys software kan je elk type online, mobiel, papieren of kiosk vragenlijst opzetten, in elke taal. Bekijk hier een video-tour van Snap Survey software. Voor het uitvoeren van straatinterviews kan door de interviewer de Snap Mobile Anywhere app worden geactiveerd. Indien er geen internetverbinding beschikbaar is wordt toch alle data offline opgeslagen. Het moment dat er wel een online verbinding is landt alle data op de server van Snap Surveys in de UK.